Trainingszeilweek 2024

Van maandag 22 tot en met vrijdag 26 juli

 

 

300_3.jpg300_10.jpg

 

500_poster_trainingsweek_2024.jpg

Heb je ook altijd eens willen proberen zeilen? Heb je vroeger gezeild en wil je het nog eens doen? Kan je al redelijk zeilen maar wil je het nog beter onder de knie krijgen om je eerstvolgende wedstrijd te winnen? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Zoals al vele jaren organiseert W.V. Vremdijck haar trainingszeilweek voor zeilers van 7 t/m 15 jaar in de Optimist. Zeilers vanaf 13 jaar maken gebruik van een Laser en Splash. Deskundig opgeleide en gemotiveerde monitoren verzorgen de theorie- en praktijklessen.

300_2.jpg

Je begint ’s morgens om 09:00 met een warming up op muziek. Zodra je de theorie onder de knie hebt voor die dag, ga je het water op en zelf zeilen. Het programma rond af rond 17:00 u en dit van maandag tot en met vrijdag voor de Optimist zeilers.

 

Voor de Laser en Splash hangt het er vanaf hoeveel deelnemers er zijn en over welke niveau zij beschikken. Over het algemeen is het een tweedaagse training voor elk niveau.

Deelnemen kan al vanaf €110,00 per deelnemer voor een hele week. Meer informatie over de tarieven kan je hier terug vinden.

Een week vol uitdaging, veel waterplezier en volop nieuwe vrienden.

Wat heb je nodig?

  • Minimaal zwemdiploma B
  • Een goed humeur en heel veel zin
  • Zwemvest (deze kan je ook huren)
  • Zonnebrandcrème
  • Pet en zonnebril met touwtje (zodat ze niet in het water kunnen vallen)
  • Lunchpakket tenzij het infobord anders aangeeft
  • Een fles of bidon die je met water kan vullen om mee te nemen in je boot (frisdrank en lekkers zijn verkrijgbaar in het clubhuis)

Voor de papa’s en mama’s: hou het weerbericht goed in de gaten om zo zeker de juiste kleding mee te geven elke ochtend (regenkleding, korte broek en T-shirt, trui, reserve kleding) en een handdoek kan ook altijd handig zijn, een beetje nat worden hoort erbij ;-)

Heb je geen eigen boot? Geen probleem. Voor de beginnende zeilers hebben we (een beperkt aantal) oppi’s (een stabiele Optimist) die gehuurd kunnen worden.

De zeilweek wordt afgesloten met een feestelijke diploma-uitreiking, je kunt een erkend CWO 1-2-3 zeildiploma behalen (afhankelijk van het behaalde niveau).

Heb jij er zin in? Wij ook. Schrijf je nu snel in via deze link!

Tot dan.

Voor meer inlichtingen kan je een e-mail naar onze Jeugdzeilcommissie sturen jeugdzeilen.wvvremdijck@gmail.com